Szereplők


Ana Pérez

1996. Július 27. ( 19 éves )
Svájcban született, apukája brazil származású. Tizenhat éves kora óta modellkedik. Az elején címlap lány volt, de áttért a fehérnemű reklámozásához. Nagynénjéhez költözik Barcelonába.
Becenevek: An,  Rez.
173 cm magas.
-Főszereplő- 


         Neymar da Silva Santos

1992. február 5. ( 23 éves )
Brazíliában született. Híres focista, a Barcelona focicsapatában játszik. A csatár helyet tölti be. Van egy fia. Barcelonában lakik. Már régóta nincs barátnője, csak 'futó' kapcsolatokat keres.
Becenevek: Ney, Jr, 
174 cm magas.
-Főszereplő-

Gloria Fernández

1977. Július 3. ( 38 éves )
Brazíliába született. Férjhez ment 1998-ban Luis Enrique-hez, a Barcelona focicsapat edzőjéhez.
Barcelonában laknak. Nincs közös gyerekük, de tervezik, hogy lesz. Jóba van a csapatukkal és olyanok neki, mintha a fiai lennének.

Becenevek: Lori, Lora
172 cm magas.
 -Fontos szereplő- 

Luis Enrique
1970. május 8. ( 44 éves )
Spanyolországban született. Az előző házasságából van egy fia és egy kislánya, akiket rendszeresen látogat. A Barcelona focicsapat vezetőedzője. Barcelonában lakik. Úgy tekint Ana-ra mintha a saját gyereke lenne.
Becenevek: -
180 cm magas.
Sophie Klein
1997.  Augusztus 23. ( 17 éves )
Berlinben született, de szülei elváltak, ezért anyjával Svájcba költöztek. Az elején senki nem fogadta be, csak Ana- val volt jóba, ennek köszönhetően legjobb barátok lettek. An-nak nem mondta el, de nagyon rosszul esett neki, hogy ott hagyta Svájcban, hiszen nincs túl sok igaz barátja.
Becenevek: Szof, Szofi, Fi 
165 cm magas.
-Fontos szereplő- 


Hachim Mastour

1995.06.15 ( 20 éves )

Olaszországban született, viszont apukája Svájcban kapott állást, ezért elköltöztek családjával. Egy féltestvére van. Minden erejét a fociba fekteti bele, és abba, hogy még egyszer találkozhasson An-el. 2014 nyarán leigazolt az AC Milan csapathoz. Foci karrierje szépen halad, a társai szerint legendásan játszik.
Becenevek: Hach, Mastour, Hachi
175 cm magas.
-Fontos szereplő-
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése